Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alex Teixeira Besiktas - Alex Teixeira, Beşiktaş'ta! İstanbul bileti kesiliyor _ Kariyerine vasco da gama'da başlayan teixeira, sonrasında ise shakhtar donetsk ve jiangsu.

Alex Teixeira Besiktas - Alex Teixeira, Beşiktaş'ta! İstanbul bileti kesiliyor _ Kariyerine vasco da gama'da başlayan teixeira, sonrasında ise shakhtar donetsk ve jiangsu.. Alex teixeira beşiktaş'la anlaşmaya vardı. Çok şükür bugün de teixeira ile anlaştık darısı yarına diğer güne öbür haftaya. Yönetim, brezilyalı oyuncunun imza parası ile. Son dakika bilgisine göre beşiktaş, brezilyalı yıldız alex teixeira ile anlaştı. Alex teixeira'nın josef'in paylaşımına yaptığı yorum dikkat çekti.

Beşiktaş uzun süredir transfer gündeminde olan alex teixeira'da mutlu sona ulaştı. Siyah beyazlılar, 31 yaşındaki futbolcuyla anlaşmaya vardı. 2016 yılıınn şubat ayında çin'e giden oyuncu shakhtar formasını 2010 yılında giymeyi başladı. Son dakika bilgisine göre beşiktaş, brezilyalı yıldız alex teixeira ile anlaştı. Beşiktaş, alex teixeira transferinde mutlu sona ulaştı.

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Ahmet Nur Çebi'den ...
Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Ahmet Nur Çebi'den ... from www.gundemdiyarbakir.com
Alex teixeira santos (brazilian portuguese: Beşiktaş'ın transfer gündeminin ilk sıralarında yer alan alex teixeira konusunda umutlu bekleyiş devam ediyor. Alex teixeira imza için i̇stanbul'a geliyor. Trt spor muhabiri tuna akdemir, alex teixeira ile beşiktaş'ın 2+1 yıllık sözleşme için ödeme planı ve şartlarda anlaşma sağladığını aktardı. Alex teixeira, beşiktaş'a transfer oldu mu? Dün gece josef de souza'nın. Çok şükür bugün de teixeira ile anlaştık darısı yarına diğer güne öbür haftaya. Siyah beyazlılar brezilyalı yıldız ile her konuda anlaşmaya vardı.

Beşiktaş, transfer periyodunda şu ana kadar mehmet topal, salih uçan, kenan karaman ve valentin rosier'i takımına.

Beşiktaş alex teixeria transferinde sona yaklaştı. Valentin rosier transferini tamamlayan beşiktaş, alex teixeira transferinde de mutlu sona çok yakın. Brezilyalı futbolcu, birkaç gün içinde i̇stanbul'a gelerek 2+1 yıllık sözleşmeye imza atacak. Beşiktaş, transfer periyodunda şu ana kadar mehmet topal, salih uçan, kenan karaman ve valentin rosier'i takımına. Alex teixeira imza için i̇stanbul'a geliyor. Beşiktaş, alex teixeira transferini bitirdi. Brezilyalı yıldızın imza parasıyla ilgili ödeme planının belirlenmesinin ardından i̇stanbul'a gelerek imza atması bekleniyor. Beşiktaş yönetimi teixeira'yı gelecek hafta i̇stanbul'a getirmeyi planlıyor. Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı alex teixeira'dan sosyal medyadan dlaş bir hamle geldi. Siyah beyazlılar, 31 yaşındaki futbolcuyla anlaşmaya vardı. Beşiktaş uzun süredir peşinde olduğu alex teixeira ile prensip anlaşmasını sağladı. Brezilyalı futbolcu josef de souza'nın. Beşiktaş taraftarının büyük bir merakla beklediği alex teixeira transferi mutlu sonla bitti!

2016 yılıınn şubat ayında çin'e giden oyuncu shakhtar formasını 2010 yılında giymeyi başladı. Beşiktaş yönetimi teixeira'yı gelecek hafta i̇stanbul'a getirmeyi planlıyor. Alex teixeira josef'i̇n paylaşımına yakında kardeşim mesajı paylaşarak transferin müjdesini verdi. Çok şükür bugün de teixeira ile anlaştık darısı yarına diğer güne öbür haftaya. Dünyaca ünlü futbolcunun birkaç gün içinde i̇stanbul'a.

Beşiktaş'tan Alex Teixeira açıklaması - Sporx Galeri
Beşiktaş'tan Alex Teixeira açıklaması - Sporx Galeri from cdn.sporx.com
Brezilyalı futbolcu josef de souza'nın. Yeni sezon hazırlıklarına devam eden ve transfer çalışmalarını sürdüren beşiktaş, alex teixeira transferinde sona yaklaştı. €7.00m* jan 6, 1990 in duque de caxias, brazil. Brezilyalı yıldızın imza parasıyla ilgili ödeme planının belirlenmesinin ardından i̇stanbul'a gelerek imza atması bekleniyor. Ntv spor'da yer alan habere göre beşiktaş, serbest durumda olan 31 yaşındaki oyuncu için bonservis bedeli ödemeyecek. Beşiktaş, uzun süredir uğaş verdiği alex teixeira transferinde mutlu sona oldukca yakın. Beşiktaş taraftarının büyük bir merakla beklediği alex teixeira transferi mutlu sonla bitti! Beşiktaş uzun süredir peşinde olduğu alex teixeira'yı renklerine bağladı.

Alex teixeira'nın josef'in paylaşımına yaptığı yorum dikkat çekti.

Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı alex teixeira'dan sosyal medyadan dlaş bir hamle geldi. €7.00m* jan 6, 1990 in duque de caxias, brazil. (born 6 january 1990) is a brazilian footballer who most recently played for chinese club jiangsu suning. Trt spor'un haberine göre beşiktaş, alex teixeira ile 2+1 yıllık sözleşmenin ödeme planı ve şartlarında. Brezilyalı futbolcu josef de souza'nın. Valentin rosier transferini tamamlayan beşiktaş, alex teixeira transferinde de mutlu sona çok yakın. Alex teixeira josef'i̇n paylaşımına yakında kardeşim mesajı paylaşarak transferin müjdesini verdi. Jiangsu suning'da 153 maça çıkan alex teixeira 73 gol ve 43 asist kaydetti. Siyah beyazlılar brezilyalı yıldız ile her konuda anlaşmaya vardı. Teixeira santos hakkındaki diğer söylentiler. 2016 yılıınn şubat ayında çin'e giden oyuncu shakhtar formasını 2010 yılında giymeyi başladı. Alex teixeira imza için i̇stanbul'a geliyor. Beşiktaş, alex teixeria'yı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Alex teixeira imza için i̇stanbul'a geliyor. Alex teixeira santos (brazilian portuguese: Teixeira santos hakkındaki diğer söylentiler. Çok şükür bugün de teixeira ile anlaştık darısı yarına diğer güne öbür haftaya. Beşiktaş taraftarının büyük bir merakla beklediği alex teixeira transferi mutlu sonla bitti!

Beşiktaş'tan Alex Teixeira sürprizi - Sporx Galeri
Beşiktaş'tan Alex Teixeira sürprizi - Sporx Galeri from cdn.sporx.com
Beşiktaş uzun süredir peşinde olduğu alex teixeira'yı renklerine bağladı. Beşiktaş, alex teixeira transferinde mutlu sona ulaştı. 2016 yılıınn şubat ayında çin'e giden oyuncu shakhtar formasını 2010 yılında giymeyi başladı. Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı alex teixeira'dan sosyal medyadan dlaş bir hamle geldi. Beşiktaş'ın alex teixeira ile 2+1 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladığı belirtildi. Alex teixeira free agent since {free agent_since} attacking midfield market value: Alex teixeira, beşiktaş'a transfer oldu mu? Beşiktaş alex teixeria transferinde sona yaklaştı.

Siyah beyazlılar, 31 yaşındaki futbolcuyla anlaşmaya vardı.

Çok şükür bugün de teixeira ile anlaştık darısı yarına diğer güne öbür haftaya. Beşiktaş uzun süredir transfer gündeminde olan alex teixeira'da mutlu sona ulaştı. Beşiktaş taraftarının büyük bir merakla beklediği alex teixeira transferi mutlu sonla bitti! Brezilyalı yıldızın imza parasıyla ilgili ödeme planının belirlenmesinin ardından i̇stanbul'a gelerek imza atması bekleniyor. Alex teixeira free agent since {free agent_since} attacking midfield market value: Son dakika bilgisine göre beşiktaş, brezilyalı yıldız alex teixeira ile anlaştı. Yönetim, brezilyalı oyuncunun imza parası ile. Alex teixeira beşiktaş'la anlaşmaya vardı. Alex teixeira, beşiktaş'a transfer oldu mu? Bonservisi elinde olan alex teixeira'nın ilk istediği rakam, deyim yerindeyse siyah beyazlıların elini yaktı! Kariyerine vasco da gama'da başlayan teixeira, sonrasında ise shakhtar donetsk ve jiangsu. Beşiktaş'ın alex teixeira ile 2+1 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladığı belirtildi. Trt spor'un haberine göre beşiktaş, alex teixeira ile 2+1 yıllık sözleşmenin ödeme planı ve şartlarında.

Kariyerine vasco da gama'da başlayan teixeira, sonrasında ise shakhtar donetsk ve jiangsu alex teixeira. Alex teixeira imza için i̇stanbul'a geliyor.